Pentry och eget badrum

Boka

STUGOR

10 fräscha stugor (fyrbäddsstugor, sexbäddsstugor, Lillstugan samt Östergården). Samtliga har pentry/kök och eget badrum.

Östergården har 10 bäddar och hyrs oftast ut veckovis lördag-lördag.

Radstuga, 4 bäddar

Vill ni ha självhushåll kan vi rekommendera våra 6 radstugor med 4 bäddar i varje. Stugorna är ombyggda under 2017 och varje stuga har eget badrum med dusch och wc, pentry med kyl/frys, micro, två kokplattor, kaffebryggare och vattenkokare.

I sovalkoven finns två resårsängar i markplan samt en nedfällbar väggsäng.

I ”allrummet” finns förutom matbord med stolar en bäddsoff, TV.
Strax nedanför stugorna i sluttningen ligger poolen.

Husdjur ej tillåtet.
Gratis Wifi.

BOKA

Stor radstuga, 6 bäddar

Önskar ni en större stuga med självhushåll eller en stuga med två sovrum kan vi rekommendera våra 2 Stora radstugor med 6 bäddar i varje.

Varje stuga har eget badrum med dusch och wc. I ”allrummet” finns kök med diskmaskin, kyl/frys, micro, två kokplattor, kaffebryggare och vattenkokare.

I det större sovrummet finns två resårsängar i markplan samt en nedfällbar väggsäng. Det mindre sovrummet har en resårsäng i markplan samt en nedfällbar väggsäng. I ”allrummet” finns en bäddsoffa förutom kök och matplats. TV finns.

Husdjur ej tillåtet.
Gratis Wifi.

BOKA

Lillstugan, 6 bäddar

Lillstugan en f.d. drängstuga med 6-bäddar inkl bäddsofforna.
Nedervåning består av ett vardagsrum med två bäddsoffor, TV samt matbord. Där finns också ett fullt utrustat kök samt badrum med duschkabin.

På övervåningen finns två sovrum med 2 bäddar i varje. OBS! Det är en brant trappa till övervåningen. Linne, städ och frukost ingår ej.

Husdjur tillåtet.
Gratis Wifi.

BOKA

Östergården, 10 bäddar

Två sovrum, varav ett större med plats för 6 personer, en dubbelsäng och 2 våningssängar. Det mindre har 4 sovplatser i en dubbelsäng och 1 våningssäng.

I köket finns kyl/frys, diskmaskin, spis, ugn, vattenkokare, kaffebryggare och micro.

Matplats för 10 personer i det angränsande allrummet. Där finns även en större hörnsoffa samt TV. Två toaletter i huset varav den ena toaletten har dusch. I servicebyggnaden som ligger 40 meter finns möjlighet att låna tvättmaskin.

Husdjur ej tillåtet.
Gratis Wifi.

Ring eller skicka en bokningsförfrågan!
0485-421 75
info@kastlosa.se

Röda huset - Kobben

OBS! Röda huset ligger inte på anläggningen Allégården Kastlösa.

Röda huset – Kobben ligger nere i den gamla byn i norra änden av byn intill åkrarna.

Röda huset har ett sovrum med två sängar och ett genomgångsrum med tre sängar. Alla bäddar är på ovanvåningen. På bottenvåningen finns entré, kök, badrum och vardagsrum med TV. Fri WiFi finns i stugan. I badrummet finns toa, dusch, tvättmaskin och torktumlare. Huset är beläget på en stor tomt, men trädgården är enkel och utan staket eller häck. Trädgårdsmöbler finns.

På parkeringen finns plats för två bilar.

Det är tillåtet med husdjur i stugan.