För familjer eller lägergrupper

Boka

VANDRARHEM

Allégården Kastlösa har totalt 13 vandrarhemsrum.
För familjer eller lägergrupper har vi 11 flerbäddsrum med 4-6 bäddar. Tre av dessa rum ligger i Storgården. Åtta av flerbäddsrummen finns i Norrgården. Samtliga rum har handfat och wc på rummen, dusch finns i korridoren. Det går bra att hyra rummen som enkel- eller dubbelrum.

Två dubbelrum i Norrgården har eget dusch och WC.

Samtliga rum har fri Wi-fi.

Frukost, sänglinne och städ går att köpa till.

Norrgården Familjerum

Norrgården har sammanlagt 10 rum varav åtta fembäddsrum med handfat och wc på rummen. Dusch finns i korridoren. Det ligger 4 rum i varje korridor.

Mittemellan dessa finns det två dubbelrum med dusch och wc på rummen, lämpad för t.ex. ledare vid läger.

Sommartid hyrs Norrgården ut som vandrarhem med möjlighet att fixa egen frukost och enklare mat i ett kök. Matplats finns i respektive rum. Mitt i huset finns ett gemensamt allrum med TV och öppen spis.

BOKA

Norrgården dubbelrum

Norrgården har två dubbelrum med eget badrum (dusch och toalett). Rummen ligger i mitten av byggnaden vid det gemensamma allrummet och granne med köket.

BOKA

Storgården Familjerum

Storgården har två fyrbäddsrum och ett sexbäddsrum. De två fyrbäddsrummen har två resårssängar och en våningssäng vardera.
Sexbäddsrummet har två resårsängar samt två våningssängar.
Dusch finns i korridoren.

Till dessa tre rum finns ett gemensamt pentry för enklare mathållning med sittplatser inne eller på gräsmattan i västerläge om man hellre intar frukosten utomhus. Storgården passar familjer eller mindre grupper.

BOKA