Konfirmations- och lägerverksamhet

Boka

LÄGER

Vi på Allégården Kastlösa välkomnar varmt alla läger. Det finns möjlighet att bo på lägergården Norrgården med 8 rum med 5 bäddar i varje rum samt 2 dubbelrum, med dusch och wc på rummen, avsett för ledare. I Norrgården finns ett stort samlingsrum med öppen spis och TV.

För er som önskar helpension erbjuder vi frukost, lunch och middag som serveras i restaurangen. Kvällsfika plockar vi ihop i korgar som ni kan fika på kvällen när det passar er.

Vill ni ha självhushåll eller behöver en samlingslokal för gemensamma aktiviteter kan vi rekommendera att ni även hyr Stallet. Det är en uthyrningslokal med fullt utrustat kök för upp till 80 personer. Här kan ni laga maten gemensamt och äta den tillsammans. Ett annat alternativ är att ni bor i våra 10 stugor med pentry i varje stuga. Strax nedanför stugorna i sluttningen mot poolen ligger servicehuset med fyra köksplatser som också kan nyttjas för gemensamma middagar, efter överenskommelse med oss. Vi har även grillar som ni kan låna.

Här finns det möjlighet att spela fotboll, boule, bada i poolen, vandra på Alvaret, sova i läskydd i Penåsa eller vid havet. Ring oss så försöker vi hitta det ni söker.

Den gode herdens kapell

Allégården Kastlösa har tidigare varit en Stiftsgård och vid förvärvandet fick vi möjligheten från Växjö Stift att bevara det värdefulla lilla kapellet.

Läs mer

Norrgården

Bo tillsammans i Norrgården med 8 fembäddsrum och 2 dubbelrum. Gemensamt allrum samt kök.

Läs mer