Boka

31 maj - 3 jun

Fågelkurs 31 maj – 3 juni 2024

Kurspaket – Ölands fågelliv

Tillsammans med Peter Norell erbjuder vi en intensiv tredagarskurs för Dig som vill lära dig mer om Ölands spännande fågelliv. Dagarna startar på fredag kväll med middag och information om programmet. Er guide Peter Norell är en erfaren ornitolog som tillbringar sin tid på Öland. Vi fokuserar på fågellokaler på södra Öland och ni kommer att besöka Ottenby, strandängar och Alvaret.

Efter tidig frukost ger vi oss ut på exkursion, se preliminärt program. På kvällen äter vi en gemensam måltid på Allégården. En av kvällarna blir det en kvällsexkursion efter middagen. Vi väljer den finaste kvällen för detta.

Två kurstillfälle ges 2024 den första med start fredag den 17-20 maj och den andra kursen med start fredag den 31 maj- 3 juni 2024. Ankomst eftermiddag 15-17:30 och avresa efter lunch den sista dagen.

Pris 2024 är 5 575 kronor per person, vilket inkluderar kursavgift med guide, boende i hotellrum (3 nätter), med wc och dusch och TV på rummet, frukost & lunch (dag 2- dag 4), middag (kvällens husman med lättdryck, sallad, bröd samt dessert och kaffe (dag 1-3). Ni bor i dubbelrum med hotellstandard, dvs det är privat badrum med wc och dusch. På rummet finns TV och WiFi.

För dig som reser själv tillkommer ett enkelrumstillägg om 750 kr för vistelsen.

Peter Norell från Yrpa Natur är er kursledare ute i fält.

Program Ölands fågelliv 2024

Boka fågelkurs