Boka

Covid-19

Kära gäster – vi har öppet!

Vi följer löpande Folkhälsoinstitutet och regeringens direktiv och råd angående Covid-19 och anpassar verksamheten efter det. Därför kan ändringar ske efter hand.

Vi ber er som gäster att också respektera Folkhälsomyndighetens råd att hålla avstånden, tvätta händer ofta och noga samt desinficera händerna vid behov samt visa hänsyn till varandra för allas säkerhet och trivsel.

Frukost serveras i vår redan rymliga restaurang och vi har glesat ut borden. Vi har dessutom bytt ut en del av vårt frukostinnehåll för att alla säkrare ska kunna få sin frukost.

Café i Prästgården  öppnar vi i mindre skala efter midsommar och med lunch i början på juli.

Kvällens husman serveras måndag-lördag till våra boende gäster i någon av våra restauranger. Vi har gott om utrymme och ingen trängsel för våra gästerna. Kvällens husman behöver förbokas senast kl 12 samma dag.

Restaurangen öppnar preliminärt den 7 juli. Vi planerar att servera vår lilla à la carte måndag – lördag kl 17-20:30 t.om. den 30 juli. Maten på kvällen kan fås som Takeaway.

Städrutiner inför er ankomst har utökats. Tillsvidare gör vi inget dagstäd om ni inte så önskar.

Egen ingång finns i hotellrummen i Ölandsgården samt stugorna.

Poolen – kommer att vara öppen för våra boende gäster i första hand. Om behov uppstår kommer vi att begränsa till förbokade badtider. I mån av plats kommer även icke-boende gäster kunna bada. Eftersom vi inte kan garantera tillgänglighet under rådande omständigheter säljer vi inte 10-kort..

Har du sjukdomssymptom ber vi dig vänligen stanna hemma.

Skulle du insjukna under din vistelse ber vi dig ringa 0485-421 75 så går vi igenom hur du ska göra.

Varmt välkomna!

hälsar

Katrine & Håkan