Boka

AKTIVITETER

Hos oss på Allégården Kastlösa är ni välkomna att:

Hyra cykel – i samarbete med Ölands cykeluthyrning, hyr vi ut 3-växlade standardcyklar. Önskar ni hyra andra cyklar så går det bra att kontakta Ölands cykeluthyrning.

Bada i vår utomhuspool – Alla våra boende gäster badar utan extra kostnad i vår soluppvärmda i pool under juni-augusti.

Vandra – Anläggningen ligger intill Ölands cykelled som är lämplig för både vandring och cykel. Fråga personalen som gärna hjälper till att ge råd om olika cykelutflykter. Vi har även färdiga cykelpaket med alternativ rutter ni kan välja.

Grilla – vi har två grilltunnor som kan användas av gården gäster. Observera att vid torka kan det råda eldningsförbud. Fråga personalen när ni är på plats om vad som gäller under er vistelse.

Utomhuslek – På vår stora lekplan finns fotbollsmål. I receptionen går det bra att låna brännboll, kubb eller boule

Hyra cykel

Hyr en cykel för att njuta av cykelturen över Alvaret eller cykla de 4 km till stranden eller varför inte cykla till Säl- och fågelskyddsområdet i Nedre Västerstad eller Norrut till Mörbylånga.

Vi har sex cyklar som vi hyr ut och det går bra att förboka för att vara säker på det finns.

Vandra på Öland

Kommer du på när du bor hos oss att du vill vandra går det bra att hyra bekväm mindre vandringsryggsäck och köpa till utflyktspaket som du packar från frukostbuffén. Sen är det bara att knyta skorna och uppleva Odlingslandskapet till fots.